حدیث روز

  • امروز : پنج شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 2 May - 2024
0
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان خبر داد:

کسب دو رتبه برتر کردستانی‌ها در جشنواره آثار دستی و تجسمی کشور

  • کد خبر : 5801
  • 11 بهمن 1401 - 12:49
کسب دو رتبه برتر کردستانی‌ها در جشنواره آثار دستی و تجسمی کشور
 رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: دانش آموزان با نیازهای ویژه استان در هفدهمین جشنواره آثار دستی و تجسمی حائز دو رتبه برتر کشوری شدند.
طالب محمدی در گفتگو با خبرنگار کُردتودی،با اعلام این خبر اظهار کرد: هفدهمین جشنواره غیرحضوری آثار دستی و تجسمی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه کشور به میزبانی مازندران و با درخشش دانش آموزان با نیازهای ویژه استان برگزار شد.

محمدی گفت: در رشته درودگری هفدهمین دوره مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان استثنایی  پیمان امینی و متین مرادخانی دانش آموزان دوره متوسطه مدرسه استثنایی نوآوران سنندج موفق به کسب رتبه های اول و سوم کشوری شدند.

وی با برشمردن سیستم آموزشی به عنوان سرمایه‌ای ضروری برای تحقق اهداف توسعه و مهم‌ترین ابزار موجود برای پیشبرد و واقعیت بخشیدن به آرمان‌های جوامع مختلف گفت: رسالت آموزش و پرورش  توان بخشیدن به فرد در جهت توسعه کامل استعدادها و نیز شناخت توانمندی‌های خلاق خود است.

محمدی با تأکید براینکه حرفه آموزی در افزایش نگرش مثبت و ارتقای سطح خودباوری دانش آموزان با نیاز ویژه تاثیر زیادی دارد، اظهار کرد: توجه به تمام ابعاد وجودی و شخصیتی در فرآیند یاددهی – یادگیری دانش آموزان را قادر می سازد تا دانش، ارزش‌ها و نگرش‌های خود را به توانایی‌های بالفعل تبدیل سازند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان عنوان کرد: مهارت زندگی مهارت شخصی و اجتماعی است که دانش آموزان باید آن را بیاموزند تا با ارتقای توانمندی‌های خود با موقعیت‌ها و مشکلات زندگی به نحوی بهتر و مؤثرتر مواجه شوند.

محمدی افزود: آموزش شغلی نه تنها منجر به تربیت دانش آموزانی خودکفا و اجتماعی می‌شود بلکه به تربیت نیروی انسانی کارآمد در مسیر رشد کشور و کارهای تولیدی مفید برای جامعه می‌انجامد.

وی تأکید کرد: آشنایی با مشاغل و پرورش نگرش شغلی در دوره پیش دبستانی و ابتدایی، توانمندسازی، آموزش رویکردها و مهارت‌های وابسته به شغل در متوسطه دوره اول پیش حرفه ای و مهارت آموزی در متوسطه دوره دوم حرفه‌ای باعث می‌شود تا آنان بتوانند با اتکا به استعدادها و توانمندی‌های خود با انتخاب شغلی مناسب بەعنوان عضو مفیدی در جامعه مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه مفاهیم آموزش شغلی می‌تواند در خلال برنامه ریزی تحصیلی به دانش آموزان آموزش داده شود، بیان کرد: تلاش ما ایجاد زمینه و آماده سازی دانش آموزان با نیازهای ویژه برای ورود به بازار کار و داشتن یک زندگی مستقل برای تأمین آینده آن‌ها است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان با تأکید براهمیت ارتقای سطح کیفی آموزش های مهارتی افزود: با توجه به نیازهای ویژه دانش آموزان استثنایی، با بەکارگیری شیوه‌های مناسب تعلیم و تربیت و برنامه‌ریزی‌های اساسی در جهت به فعلیت رساندن توانمندی های بالقوه آنان تلاش خواهیم کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://kordtoday.com/?p=5801
  • ارسال توسط : گ ظ

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.