• امروز : دوشنبه - ۴ تیر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 24 June - 2024
2
 رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان کردستان خبر داد:

فعالیت ۵۵۲ معلم در آموزش‌وپرورش استثنایی

  • کد خبر : 36854
  • 27 خرداد 1403 - 9:41
فعالیت ۵۵۲ معلم در آموزش‌وپرورش استثنایی
رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان کردستان از فعالیت ۵۵۲ معلم در آموزش‌وپرورش استثنایی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «کُردتودی»، به نقل از  اداره کل آموزش و پرورش،طالب محمدی ، اظهار کرد: وظیفه آموزش‌وپرورش زمینه‌سازی برای برخورداری همه کودکان از نعمت تعلیم‌وتربیت است. وی با بیان اینکه حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش، کیفیت آموزشی است، تصریح کرد: برنامه‌محوری در آموزش‌وپرورش از استان کردستان شروع شد و به استان‌های دیگر تعمیم پیدا کرد. وی تصریح کرد: شیوه برآورده‌کردن نیازهای کودکان استثنایی، ویژه است و اطلاق عنوان کودکان با نیازهای ویژه به آنان، زیاد درست نیست. به گفته وی، درد و رنجی بالاتر از داشتن کودکان معلول برای خانواده‌ها وجود ندارد؛ آنان فرشته‌های زمینی هستند در حال حاضر ۱۰ گروه از کودکان، تحت پوشش آموزش‌وپرورش استثنایی هستند.

اشتغال به تحصیل ۱۵۱۸ دانش‌آموز استثنایی در کردستان

 وی با بیان اینکه یک‌هزار و ۵۱۸ دانش‌آموز استثنایی در ۷۷ مدرسه و ۲۴۴ کلاس درس کردستان مشغول تحصیل هستند، اذعان کرد: ۶۰۰ دانش‌آموز تلفیقی که بهره هوشی نزدیک به عادی دارند، در مدارس عادی تحصیل می‌کنند. رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان کردستان تصریح کرد: سالانه حدود یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز به مراکز اختلالات یادگیری مراجعه می‌کنند. محمدی با تأکید بر اینکه بخش پرورشی، بیشترین تأثیر را در تحقق فلسفه‌آموزش و پرورش استثنایی دارد و باید پررنگ‌تر از آموزش‌دیده شود، گفت: استعدادهای پنهانی در دانش‌آموزان استثنایی وجود دارد که نمود آن در مسابقات و جشنواره‌های مختلف دیده می‌شود. به گفته وی، در سال گذشته ۱۱ مربی امور معلولین جذب آموزش‌وپرورش استثنایی شدند که این مهم پس از ۱۰ سال صورت گرفت. رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان کردستان با بیان اینکه دست‌سازه‌های دانش‌آموزان استثنایی استان بیشترین بازدید مخاطبان را در نمایشگاه‌ها به همراه داشته است، عنوان کرد: با همکاری شورای اسلامی سنندج پیگیر ایجاد فضا برای برپایی نمایشگاه دائمی دستاوردهای دانش‌آموزان استثنایی استان هستیم.

شرکت ۱۵۰۰ دانش‌آموز استثنایی کردستان در رقابت‌های پارالمپیک

 وی افزود: مقام اول جهانی کشتی ناشنوایان، مقام اول جشنواره نوجوان خوارزمی، سه مقام برتر کشوری در مسابقات قرآن عترت و نماز، و مقام‌های دوم و سوم کشوری آسیب‌های شنوایی از جمله دستاوردهای دانش‌آموزان استثنایی استان در سال گذشته است. وی با اشاره به اینکه یک‌هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز استثنایی استان در رقابت‌های پارالمپیک درون مدرسه‌ای شرکت کردند، اظهار کرد: تا ۲۰ خرداد، ۱۰۰ درصد نوآموزان استان را مورد سنجش قرار دادیم و همایش آموزشی، انگیزشی و پژوهشی شاغلین آموزش‌وپرورش استثنایی برای اولین‌بار در کردستان برگزار شد. وی اظهار کرد: چالش فضای آموزشی و متناسب‌سازی آن، تجهیزات و سرویس ایاب‌وذهاب از مهم‌ترین چالش‌های آموزش‌وپرورش استثنایی است.

نگاه بخشی و جزیره‌ای از آموزش‌وپرورش استثنایی برداشته شود

 وی با بیان اینکه مدارس استثنایی باید در اولویت موضوع متناسب‌سازی فضا قرار گیرد، اضافه کرد: ماهانه حدود ۹۰۰ میلیون تومان صرف ایاب‌وذهاب دانش‌آموزان استثنایی می‌شود که کافی نیست، نگاه بخشی و جزیره‌ای باید از آموزش‌وپرورش استثنایی برداشته شود. رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان کردستان عنوان کرد: خیّر برای احداث مدرسه اوتیسم پیدا شده و به‌زودی عملیات ساخت در زمین واقع در بلوار کردستان سنندج آغاز خواهد شد. به گفته وی، در سال گذشته ۳ زمین چمن مصنوعی برای دانش‌آموزان استثنایی استارت خورد که ۱ مورد به بهره‌برداری رسیده است و سالن ورزشی چندمنظوره ویژه دانش‌آموزان استثنایی استان به‌زودی افتتاح می‌شود.

لینک کوتاه : https://kordtoday.com/?p=36854
  • ارسال توسط : گ ظ

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.